måndag 23 januari 2012

Helgen som gått...

...gick som vanligt i rasande fart.
Lördagen tillbringades till största del med mina härliga hundträningskamrater:-) Sökträning med efterföljande Upplet. Kanonnöjd med träningen då Sprutt börjar komma ur sin skendräktighet nu och få tillbaka sitt vanliga tempo i det hon gör... Lite väl mycket egna åsikter om hur sökarbetet ska gå till men det är något vi måste ta oss igenom, gör om och gör rätt- det är det vi lär oss på. Gäller bara att vara smartare och ligga ett steg före ;-) Uppletet lossnar mer och mer, nyckeln till framgång där är helt klart konkurrens. Får hon se hunden innan köra går det av bara farten. Ingångarna med grejerna går bättre och bättre och hon letar ruskigt effektivt. Kan vi bara hålla upp motivationen så finns det hopp!
I går gjorde hela familjen en liten ufflykt till Skövde och Billingen. Där var några arbetskamrater och åkte skridskor och grillade korv. Vi anslöt till det senare och Lowa hade pulkan med sig då det äntligen kommit lite snö. Jenta fick dra Lowa i pulkan en sväng, en aktivitet de både gillar skarpt. Kampen lyser igenom på Jenta...på ett positivt sätt. Hon går liksom igång på att det tar emot och att hon får ta i med kroppen. När pulkan "grävde ner" sig i snön och det blev riktigt tungt kom det till och med lite rottismorr från Sprutt. Men hon gillar´t, även om det tog på krafterna...Å Lowa säger "fortare fortare" som ALLTID ;-) Den lilla fartdåren, vad ska det bli av henne?


I dag är det dags för inomhusträning igen. Det är verkligen jätteskoj! Jenta är så taggad och tycker det är störtballt att få busa och käka godis inomhus. Har telefonen på laddning, ska försöka filma lite ikväll tänkte jag... Vet dock inte om jag lyckas få upp nån film här men för eget bruk är det nyttigt iaf;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar