måndag 18 juli 2011

Regn i Kosta idag...


Idag steg vi upp innan klockan 8. Lowa hade sovit ut och vi hann äta frukost och umgås med Mammi innan hon tog bilen ut i sökmarkerna tillsammans med soffweilern Jenta. Om den hunden är hemmakär och gärna myser i soffan eller sängen i vanliga fall så är det många gånger värre nu när hon är skendräktig. Men väl ute i sökrutan verkar hon ändå trivas och tända till.
Efter frukost och lite "Pingu" på DVD:n tog jag och Lowa en tur ut i regnet. Hon har absolut inget emot att plaska omkring i pölarna och känna regnet stänka i ansiktet, och har man bara bra regnkläder är det ju faktiskt ganska mysigt. Efter en stunds plaskande, tittande på några som tränade lydnad, blomplockning och påfyllning av vattendunkar till husvagnen knatade vi hemåt igen. Nu rullar Pingu igen, och jag har laddat kaffebryggaren, lite fika skulle sitta bra!
Vi får se vad kvällen bjuder på, det var medlemsmöte kl. 19 så det är inga andra aktiviteter inplanerade. Men en öl eller ett glas vin på Mässen efter middag i vagnen låter väl inte alls otroligt. Nu har regnet visst slutat trumma på taket, och är man lite optimistisk skulle man säga att det ljusnar på himlen en bit bort. Förhoppningsvis slår inte yr.no's prognoser in helt och fullt, för de bjuder på regn varje dag, och under torsdag-lördag förutspås ca 20mm per dygn... Inte så upplyftande!

1 kommentar:

  1. Verkar som ni har det trevligt! :) Vi får hoppas att yr.no har fel och att ni får sol istället.

    SvaraRadera