fredag 1 juli 2011

Sunne

Onsdag och torsdag har varit två underbara dagar här uppe i Sunne. I går förmiddag gick jag, Jenta oh Lowa ner till Fryken för att Jenta skulle få svalka av sig lite.
Jenta simmar och drar in stockar
Det slutade i att även Lowa var genomblöt, men skoj hade de de båda busarna. Tyvärr fick jag reda på att de är algblommning i Fryken, så nu får vi vara lite försiktiga i fortsättningen.
Här börja Lowa plaska lite försiktigt....
Därefter gick vi upp till Akastadion där hästtävlingarna hålls. Lowa tittade intresserat på hästarna, i kanske 10 sek...Som tur va var hon lite trött så hon somnade en stund.
På hästhoppning
När hon sedan vaknade kom Hajen på besök. Snacka om kärlek vid första ögonkastet. Lowa skulle krama och gosa med den stora hajen och blev helt förtvivlad när den var tvungen att åka tillbaka till vattenlandet.

High five med Hajen
 Pappa var färdig ganska tidigt i går så här myser han och Lowa lite innan vi drar vidare ner till sjön och lite bad.
Lowa och Pappi
Avslutar med en underbar bild på vår gullunge när hon gungar i lekparken. Idag har vi regn och väldigt mulet, så än har vi inte vågat oss ut. Men det är nog dags att dra på regnstället nu...
Så här glad är man när man får gunga :-)

1 kommentar:

  1. Hej och tack för grattiset till Hallons cert.
    :-) Nu får vi väl försöka ta det där sista certet oxå, framöver.

    Er lilla Lowa är verkligen ett riktigt charmtroll, och vilken härlig sommar ni verkar ha - sol och bad är aldrig fel! Däremot får man vara försiktig med t.ex. algblomning (som du skriver) och alla dessa otäcka fästingar... Yohannas Malva har fått en trolig TBE och ligger svårt sjuk, vi vet ännu inte hur det kommer att gå :-(.

    Ha en fortsatt jätteskön sommar hälsar Ewa, Sökarens kennel.

    SvaraRadera